Installation av laddbox på Lidingö

Rådgivning för bästa laddlösning installerad av behöriga lokala elektriker

EVconnect startades av Lidingöborna Kristofer Eklund och Patrik Arn Wirén 2015. Då var marknaden för laddbara bilar relativt liten.

Att nyblivna elbilsägare behövde anpassad laddutrustning var nästan bortglömt av bilhandlarna och kunskapsnivån var ofta låg. EVconnect utvecklades snabbt till ett bolag med den kunskap som behövdes för att hjälpa kunder att hitta rätt utrustning för sina behov.

När vi rekommenderar en fast installerad laddbox utgår vi alltid från att den ska vara funktionell, säker och användarvänlig. Vi tar även hänsyn till förutsättningarna vid fastigheten. Ofta behöver man ju ladda bilen varje dag så det är viktigt att det känns smidigt.

Nu vill vi erbjuda elbilsburna Lidingöbor rådgivning samt installation av laddbox till ett förmånligt pris.


Ring oss för kostnadsfri rådgivning.

08 - 48 00 14 60
Lidingö-rabatt

Du som bor på Lidingö får 500 kronor rabatt. Ange rabattkodden i kassan!

laddbox-lidingö

Grön teknik avdrag

Du som äger en fastighet eller innehar en fastighet med nyttjanderätt, har rätt till grön teknik skattereduktion för installation och laddbox för elfordon. Avdraget är 50% för laddbox och installation. Högst 50 000 kronor per år. Läs mer om grön teknik
Laddlösningar för alla hem

Charge Amps laddlösningar möter framtidens behov och ger optimal laddning av din elbil eller laddhybrid. Med innovativ teknik redo för nästa steg i utvecklingen, hållbart och tåligt materialval och kompromisslös design får du smarta laddlösningar för höga krav på molntjänst, mobilapp, mjukvarustyrning och vårt utmanande nordiska klimat.
Installation

Våra lokala auktoriserade installatörer ser till att du får du en säker installation till ett fast och förmånligt pris. I samband med beställning kan du enkelt bifoga bilder och text som förbereder installatören. Kort därefter kontaktar vi dig för att boka en passande tid för installationen. Skulle installationen medföra extra kostnader eller om du som kund behöver åtgärda andra eljobb har vi en tydlig dialog om detta innan vi sätter igång.

Läs om vad som ingår samt förutsättningar för priset av installation.
Kundomdömen


Evconnect är den entreprenören i branschen som startade sin verksamhet först på den Svenska marknaden. Därmed har vi lång erfarenhet av vilken lösning som passar bäst till vilket fordon och fastighetens förutsättningar. Vi har ett tydligt fokus och det har alltid varit att främja och underlätta ägandet och nyttjandet av laddbara fordon. Vår kund är elbilsägaren. Målet är att denna skall få en användarvänlig, säker och snygg lösning till en rimlig kostnad.Tillval

Du kanske behöver din laddbox på stolpe, en längre laddkabel än standardlängd eller en effektvakt som reglerar laddeffekten vid behov. Du kan räkna av 50% av priset på alla dessa tillval då de ingår i grön teknik avdraget.

Markarbete

Vi erbjuder markarbete till ett förmånligt pris. Om kabelmatning till laddboxen från elcentral behöver grävas ner i markrör. Kostnaden för markarbetet bakas in i grön teknik avdraget vilket betyder att du endast betalar 50% av kostnaden.
Referenser

Här är ett axplock av utförda installationer.