Installation av laddbox eller laddstolpe

Laddlösningar som förenklar vardagen


En elbil vill man ha möjlighet att ladda hemma, på jobbet och när man gör ärenden. Vi hjälper dig, ditt företag eller din förening att hitta rätt produkter och lösningar utifrån dina förutsättningar och behov. Installation och service av anläggningen bistår vi med i nästan hela landet.Installation i hemmet


Vid hemmet är oftast den bästa platsen att ladda bilen. Där fyller du batteriet när bilen är stående under natten. Vi hjälper dig att hitta laddaren som passar dina behov bäst utifrån fastighetens kapacitet och fordonstyp.

Naturvårdsverket bistår med upp till 10.000kr i bidrag för laddstation och installation.

Läs merInstallation hos företag


Vi hjälper till att etablera laddstrukturen på företaget. Att erbjuda kunder eller medarbetare möjlighet att ladda bilen har ett stort värde.

Viktigt att tänka på inför etablering kan vara; vilka som ska kunna ladda?,  möjlighet att debitera för laddning? möjlighet att bygga ut laddstruktuern?

Naturvårdsverket ger företag bidrag med upp till 15 000 kr per laddpunkt (50% av investeringen).

Läs merInstallation i BRF


Vi hjälper din BRF genom processen att etablera elbilsladdning i. Från de initiala frågorna till löpande service av installerad utrustning.
Några av frågorna att ställa sig inför etablering i en BRF eller samfällighet kan vara; Hur många medlemmar är intresserade idag och inom närmaste åren?, behövs betallösning? vad klarar befintlig anläggning av?, behöver den uppgraderas?

Naturvårdsverket ger bostadsrättsföreningar och samfälligheter bidrag med upp till 15 000 kr per laddpunkt (50% av investeringen).

Läs mer


Kontakta oss

Om du är intresserad av installation av elbilsladdning för ett företag eller en bostadsrättsförening kan du fylla i och skicka formuläret nedan så hör vi av oss till dig.