Installation av laddbox eller laddstolpe

Laddlösningar som förenklar vardagen

En elbil vill man ha möjlighet att ladda hemma, på jobbet och när man gör ärenden. Vi hjälper dig, ditt företag eller din förening att hitta rätt produkter och lösningar utifrån dina förutsättningar och behov. Installation och service av anläggningen bistår vi med i nästan hela landet.

Hemma

Vid hemmet är oftast den bästa platsen att ladda bilen. Där fyller du batteriet när bilen är stående under natten. Vi hjälper dig att hitta laddaren som passar dina behov bäst utifrån fastighetens kapacitet och fordonstyp.

Skattereduktion på 50% av installationskostnad och laddbox.

Företag

Vi hjälper till att etablera laddstrukturen på företaget. Att erbjuda kunder eller medarbetare möjlighet att ladda bilen har ett stort värde.

Viktigt att tänka på inför etablering kan vara; vilka som ska kunna ladda?,  möjlighet att debitera för laddning? möjlighet att bygga ut laddstruktuern?

Naturvårdsverket ger företag bidrag med upp till 15 000 kr per laddpunkt (50% av investeringen).

Byggarbetsplats

Köp eller hyr portabel laddlösning för säker och smidig laddaning av elbilar på byggarbetsplatsen. Laddbox levereras med anslutningskabel med 32A eller 16A trefas CEE kontakt för att enkelt kopplas in och väggmonteras på byggboden eller på stolprör.

RFID-kort för att starta laddning med möjlighet att redovisa förbrukning kopplat till enskild person.

Bostadsrättsförening

Vi hjälper din BRF genom processen att etablera elbilsladdning i. Från de initiala frågorna till löpande service av installerad utrustning.
Några av frågorna att ställa sig inför etablering i en BRF eller samfällighet kan vara; Hur många medlemmar är intresserade idag och inom närmaste åren?, behövs betallösning? vad klarar befintlig anläggning av?, behöver den uppgraderas?

Naturvårdsverket ger bostadsrättsföreningar och samfälligheter bidrag med upp till 15 000 kr per laddpunkt (50% av investeringen).