Jeep Renegade 4xe 2020


 • Laddningsuttag

  Typ 2

 • Batterikapacitet

  11.4 kWh

 • Räckvidd

  45 km

 • Laddbelastning

  1-fas

 • A

  Max laddström

  32A

 • Laddeffekt

  7.4 kW

 • Ladduttag

  Vänster bak

Jeep Renegade 4xe är en laddhybrid med 11.4kWh batterikapacitet som har typ 2 uttaget bakom vänster bakdörr och tar emot max 32A laddström via 1-fas vilket ger en laddeffekt på 7.4kW.

Laddström Effekt Laddtid 0-100%
32A, 3-fas 22 kW
1 tim 55 min
16A, 3-fas 11 kW 3 tim 10 min
32A, 3-fas 7.4 kW 1 tim 55 min
16A, 1-fas
3.7 kW
3 tim 10 min
10A, 1-fas
2.3 kW
5 tim 35 min

* Bilen bestämmer vilken laddeffekt den max tar emot. Antal faser x amperestyrka x volt. Du kan använda laddutrustning som levererar högre laddeffekt än vad bilen tar emot, men då begränsar bilen laddeffekten i ombordladdaren. Självfallet är det beroende av vad strömkällan kan leverera för effekt. Vi filtrerar ut de rekommenderade laddprodukter som är anpassed för vad bilen max klarar av att ta emot i laddeffekt.


Rekommenderade produkter


Laddboxar

En fast installerad laddbox är det optimala valet för hemmaladdning. En sådan laddbox gör det möjligt att i alla lägen ladda på ett säkert sätt. Om du ser den blå Ladda hemma stödet ikonen betyder det att laddboxen är godkänd för det statliga bidraget från Naturvårdsverket på 50% av kostnadde för laddbox och installation.


Ladda publikt

Här är laddkablar som gör det möjligt att ladda din bil i det stadigt ökande antalet publika laddstolpar med typ2 uttag.


Ladda hemma

Här är laddare (EVSE=Electric Vehicle Supply Equipment) med olika nivå av funktionalitet. Det finns enklare modeller för fast laddström och dom som är reglerbara i olika nivåeer. Dessa laddare gör det möjligt att ladda din elbil i befintlig "normal" elinfrastruktur, vanligt hushållsuttag eller ett CEE uttag av någon standardiserad kapacitet och utformning.