Audi A3 e-Tron 2014


 • Laddningsuttag

  Typ 2

 • Batterikapacitet

  8.8 kWh

 • Räckvidd

  45 km

 • Laddbelastning

  1-fas

 • A

  Max laddström

  16A

 • Laddeffekt

  3.7 kW

 • Ladduttag

  Fronten

Audi A3 e-Tron 2014 är en laddhybrid med 8.8kWh batterikapacitet som har typ 2 uttag i fronten och tar emot max 16A laddström via 1-fas vilket ger en laddeffekt på 3.7kW.

Laddström Effekt Laddtid 0-100%
16A, 3-fas
11kW
2 tim 50 min
16A, 1-fas 3.7kW 2 tim 50 min
10A, 1-fas
2.3kW 4 tim
8A, 1-fas 1.8kW 5 tim

* Bilen bestämmer vilken laddeffekt den max tar emot. Antal faser x amperestyrka x volt. Du kan använda laddutrustning som levererar högre laddeffekt än vad bilen tar emot, men då begränsar bilen laddeffekten i ombordladdaren. Självfallet är det beroende av vad strömkällan kan leverera för effekt. Vi filtrerar ut de rekommenderade laddprodukter som är anpassed för vad bilen max klarar av att ta emot i laddeffekt.


Rekommenderade produkter


Laddboxar

En fast installerad laddbox är det optimala valet för hemmaladdning. En sådan laddbox gör det möjligt att i alla lägen ladda på ett säkert sätt. Om du ser den gröna Ladda hemma stödet ikonen betyder det att laddboxen är godkänd för det statliga bidraget från Naturvårdsverket på 50% av kostnadde för laddbox och installation.


Ladda publikt

Här är laddkablar som gör det möjligt att ladda din bil i det stadigt ökande antalet publika laddstolpar med typ2 uttag.


Ladda hemma

Här är laddare (EVSE=Electric Vehicle Supply Equipment) med olika nivå av funktionalitet. Det finns enklare modeller för fast laddström och dom som är reglerbara i olika nivåeer. Dessa laddare gör det möjligt att ladda din elbil i befintlig "normal" elinfrastruktur, vanligt hushållsuttag eller ett CEE uttag av någon standardiserad kapacitet och utformning.