EVConnect öppnar butik på nätet

Evconnect är ett företag som inriktar sig på att sälja laddutrustning till elbilar och laddhybrider. Vi har noterat att bilfirmor samt firmor som säljer tillbehör behandlar marknaden för elbilar som en nischmarknad. Detta resulterar i ett begränsat utbud av produkter till relativt höga priser.

Vi på evconnect anser att elbilsförare förtjänar ett bättre utbud av kvalitets produkter till acceptabla priser. Vare sig det är privatpersoner, tjänstebilsförare, företag eller statliga organisationer skall man via vår e-shop kunna köpa laddutrustning till sitt fordon på ett enkelt och prismässigt fördelaktigt sätt.

Kristofer (VD) som själv är elbilsförare (eller laddhybrid då familjens användarmönster inte tillät att köra ”all electric”) med hemvist i Stockholms område har en bakgrund som civilingenjör inom farkostteknik. Han har jobbat flera år med produktutveckling samt senare även försäljning av tekniktunga kvalitetsprodukter. Kristofer brinner för att utveckla samt marknadsföra användarvänliga kvalitetsprodukter riktade mot elbilsförare. Har ni en teknisk fråga eller en produktidé tar han gärna emot detta via mail eller telefon.

Patrik (IT manager) har jobbat med e-handel under en längre tid. Patrik vill kunna utveckla webshopen för bästa tänkbara användarvänlighet. Det skall vara enkelt att hitta utrustning som passar just ditt fordon och dina förutsättningar. Det skall även vara enkelt och kännas säkert att betala, samt få leverans av produkten på det sätt som passar dig som kund bäst.

Evconnect eftersträvar högsta tänkbara service. Målsättningen är att alltid ha produkter på lager för omedelbar leverans. Beroende på denna gryende marknads utveckling kommer vi anpassa vårt sortiment och våra tjänster. Vi hoppas bli en ledande aktör på den svenska marknaden vad gäller tillbehör för elbilar.