Zaptec Go

Zaptec Go är en avancerad och effektiv laddare för elfordon som kombinerar banbrytande teknologi med användarvänlig design. För de som söker en pålitlig och framtidssäker lösning för laddning av sina elfordon, erbjuder denna laddstation en rad fördelar som gör det till ett utmärkt val.

Vad är Zaptec Go?

Zaptec Go är en smart laddstation för elfordon, designad och tillverkad av det norska företaget Zaptec. Den är kompakt, kraftfull och utformad för att möta kraven från moderna elbilsägare. Med en elegant och minimalistisk design passar denna laddstation perfekt både i hemmet och på kommersiella fastigheter. Zaptec är känt för att tillverka laddare av hög kvalitet, och Zaptec Go är inget undantag. Dess innovativa teknologi och robusta konstruktion säkerställer en pålitlig och effektiv laddningslösning.

Enkel användning

Zaptec Go är utformad med användarvänlighet i åtanke. Den intuitiva appen gör det enkelt att hantera laddningen, och den tydliga LED-indikatorn på enheten ger omedelbar feedback om laddningsstatus. Du behöver inte vara en teknisk expert för att använda denna laddstation – allt du behöver är en smartphone och några enkla instruktioner. Den enkla användarupplevelsen gör att du kan fokusera på att njuta av fördelarna med att köra elbil, utan att behöva oroa dig för komplicerade laddningsprocesser.

Flexibilitet

En av de stora fördelarna med Zaptec Go är dess flexibilitet. Du kan enkelt anpassa laddningen efter dina behov, vilket gör det möjligt att optimera energianvändningen och spara pengar på elräkningen. Dessutom är möjligheten att ansluta flera enheter till ett nätverk särskilt värdefull för de som behöver ladda flera fordon samtidigt. Flexibiliteten innebär att du kan skapa en laddningslösning som är skräddarsydd för dina specifika behov och förutsättningar, oavsett om du laddar ett eller flera fordon.

Kundsupport

Zaptec erbjuder omfattande kundsupport och underhållstjänster för sina produkter. Om du skulle stöta på problem med din laddare kan du snabbt få hjälp från deras supportteam, vilket säkerställer att din laddningslösning alltid fungerar som den ska. Regelbundet underhåll och uppdateringar säkerställer att din Zaptec Go håller sig i toppskick och fortsätter att leverera pålitlig prestanda under många år. Med tillgång till professionell support kan du känna dig trygg i att du alltid får den hjälp du behöver, när du behöver den.

Kontakta oss

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Funktioner och fördelar med Zaptec Go

Kompakt design

En av de mest framträdande egenskaperna hos Zaptec Go är dess kompakta design. Trots sin lilla storlek har den all den kraft som behövs för att ladda ditt fordon effektivt. Den diskreta designen gör att den smälter in i omgivningen, vilket är perfekt för de som vill ha en estetiskt tilltalande laddningslösning. Den kompakta designen innebär också att laddaren kan installeras på trånga utrymmen, vilket är en stor fördel för de som har begränsat med plats.

Snabb och effektiv laddning

Zaptec Go erbjuder snabb och effektiv laddning, med kapacitet att leverera upp till 22 kW. Detta innebär att du kan ladda ditt elfordon på kortare tid, vilket är särskilt viktigt i dagens hektiska samhälle där tid är en värdefull resurs. Den höga laddningskapaciteten gör det möjligt att snabbt återställa batteriet till fullt, vilket minskar väntetiden och ökar tillgängligheten på ditt fordon. Oavsett om du har en lång dag framför dig eller behöver ladda bilen över natten, kan denna laddstation anpassas för att passa dina behov.

Säkerhet och tillförlitlighet

Säkerhet är en prioritet för Zaptec. Zaptec Go är utrustad med flera säkerhetsfunktioner, inklusive överströms- och jordfelsbrytare, vilket skyddar både användaren och fordonet. Dessutom är laddaren certifierad enligt de strikta europeiska säkerhetsstandarderna. Detta innebär att du kan ladda ditt fordon med trygghet, med vetskap om att både du och ditt fordon är skyddade mot potentiella faror. Den robusta konstruktionen och de avancerade säkerhetsfunktionerna gör denna laddstation till ett pålitligt val för alla elbilsägare.

Smart teknologi

Zaptec Go är en smart laddare som kan anslutas till WiFi, vilket möjliggör fjärrövervakning och styrning via en app. Detta gör att du kan schemalägga laddning, övervaka laddningsstatus och få notifikationer direkt på din smartphone. Integration med andra smarta hem-system är också möjligt, vilket ytterligare ökar bekvämligheten. Med appen kan du anpassa laddningsinställningarna för att passa dina specifika behov, vilket gör det enkelt att optimera energianvändningen och spara pengar på elräkningen. Dessutom ger appen dig tillgång till detaljerad laddningshistorik och statistik, vilket kan vara användbart för att spåra energiförbrukningen över tid.

Skalbarhet

Zaptec Go är utformad för att vara skalbar, vilket innebär att du enkelt kan lägga till flera enheter och skapa ett nätverk av laddstationer. Detta är idealiskt för kommersiella fastigheter eller bostadsområden där flera elbilsägare behöver ladda sina fordon samtidigt. Skalbarheten gör det möjligt att anpassa laddningsinfrastrukturen efter behov, vilket är särskilt användbart för företag och bostadsrättsföreningar som vill erbjuda laddningsmöjligheter för sina anställda eller boende. Med denna kan du skapa en flexibel och effektiv laddningslösning som kan växa med dina behov.

Svar på vanliga frågor

Installationen tar vanligtvis mellan 2 och 4 timmar, beroende på de specifika förutsättningarna i ditt hem eller fastighet. 

Ja, den är designad för att vara kompatibel med de flesta elbilar på marknaden. Den stöder både Typ 1 och Typ 2 laddningskontakter, vilket gör den mångsidig och användbar för olika fordon. Detta innebär att oavsett vilken typ av elbil du har, kan du lita på att Zaptec Go kommer att fungera effektivt och pålitligt. Kompatibiliteten med olika fordonstyper gör den till en flexibel och framtidssäker laddningslösning.

Zaptec Go kräver en 3-fasanslutning för att kunna leverera maximal laddningskapacitet på 22 kW. En behörig elektriker kan bedöma om ditt elnät behöver uppgraderas för att stödja detta. Det är viktigt att säkerställa att elnätet har tillräcklig kapacitet och att alla elektriska anslutningar är i gott skick för att säkerställa en säker och effektiv laddning. Elektrikern kan också ge råd om eventuella uppgraderingar eller justeringar som kan behövas för att optimera laddarens prestanda.

Du kan övervaka och styra din Zaptec Go via den tillhörande appen. Appen låter dig schemalägga laddning, övervaka laddningsstatus och få notifikationer direkt på din smartphone. Du kan också integrera laddaren med andra smarta hem-system för ökad bekvämlighet. Appen ger dig full kontroll över laddningen och gör det enkelt att anpassa inställningarna för att passa dina specifika behov. Du kan också få tillgång till detaljerad statistik om din laddningshistorik, vilket kan hjälpa dig att spåra energiförbrukningen och optimera användningen av din elbil.