Volkswagen e-Up 2020


 • Laddningsuttag

  Typ 2

 • Batterikapacitet

  32.3 kWh

 • Räckvidd

  195 km

 • Laddbelastning

  2-fas

 • A

  Max laddström

  16A

 • Laddeffekt

  7.2 kW

 • Ladduttag

  Höger bak

Volkswagen e-Up 2020 är en elbil med 32.3kWh batterikapacitet som har typ 2 uttaget bakom höger bakdörr och tar emot max 16A laddström via 2-fas vilket ger en laddeffekt på 7.2kW.

Laddström Effekt Laddtid 0-100%
16A, 3-fas
11kW
5 tim 30 min
16A, 1-fas 3.7kW 10 tim 50 min
10A, 1-fas
2.3kW 17 tim 20 min
8A, 1-fas 1.8kW 21 tim 45 min

* Bilen bestämmer vilken laddeffekt den max tar emot. Antal faser x amperestyrka x volt. Du kan använda laddutrustning som levererar högre laddeffekt än vad bilen tar emot, men då begränsar bilen laddeffekten i ombordladdaren. Självfallet är det beroende av vad strömkällan kan leverera för effekt. Vi filtrerar ut de rekommenderade laddprodukter som är anpassed för vad bilen max klarar av att ta emot i laddeffekt.


Rekommenderade produkter


Laddboxar

En fast installerad laddbox är det optimala valet för hemmaladdning. En sådan laddbox gör det möjligt att i alla lägen ladda på ett säkert sätt. Om du ser den gröna Ladda hemma stödet ikonen betyder det att laddboxen är godkänd för det statliga bidraget från Naturvårdsverket på 50% av kostnadde för laddbox och installation.


Ladda publikt

Här är laddkablar som gör det möjligt att ladda din bil i det stadigt ökande antalet publika laddstolpar med typ2 uttag.


Ladda hemma

Här är laddare (EVSE=Electric Vehicle Supply Equipment) med olika nivå av funktionalitet. Det finns enklare modeller för fast laddström och dom som är reglerbara i olika nivåeer. Dessa laddare gör det möjligt att ladda din elbil i befintlig "normal" elinfrastruktur, vanligt hushållsuttag eller ett CEE uttag av någon standardiserad kapacitet och utformning.