staff-test


text här, text här, text här, text här, text här, text här, text här, text här, text här, text här, text här, text här, text här...
Kontakt eller support För reklamationsärende


Våra medarbetare
Oscar Kjellman

Försäljningschef med ansvar för i första hand alla våra återkommande företagskunder. Oscar är en välutbildad säljare med en fantastisk förmåga att hantera goda och långvariga kundrelationer. Har lång erfarenhet av att jobba som kontaktyta mellan produkttillverkare och stora som små företagskunder. Var tidigare ansvarig för försäljning av kablar till den europeiska elbilsmarknaden och representerade en kinesisk tillverkare. Oscar hjälper ditt företag att säkra leveranser av kvalitetsprodukter till rätt pris.


Leia Eklund

Logistikansvarig med ansvar för lager, in och ut-leveranser samt reklamationshantering. Med Leia bakom spakarna kan man känna sig trygg med att det är ordning och reda på leveranser och lagersaldo. Saknas någon produkt tillfälligt i lager kan Leia med säkerhet svara på när produkten kan skickas till dig som kund. Har man problem med leveranser på villovägar letar Leia snabbt upp paketet i fraktbolagens system. Om någon produkt inte fungerar som förväntat hanterar Leia supportärendet på ett snabbt och korrekt sätt och med kunden i fokus.


Kristofer Eklund

Bakgrund som civilingenjör inom farkostteknik, har jobbat flera år med produktutveckling samt senare även försäljning av tekniktunga kvalitetsprodukter. Kristofer brinner för att utveckla användarvänliga kvalitetsprodukter riktade mot elbilsförare. Har ni en teknisk fråga eller en produktidé tar han gärna emot detta via mail eller telefon.


Patrik Arn Wirén


Jobbat med e-handel under en längre tid och utvecklar webshopen för bästa tänkbara användarvänlighet. Det skall vara enkelt att hitta utrustning som passar just ditt fordon och dina förutsättningar. Det skall även vara enkelt och kännas säkert att betala, samt få leverans av produkten på det sätt som passar dig som kund bäst. Patrik är även ansvarig för entreprenad och leder små som stora installationer av laddpunkter.