staff-test


text här, text här, text här, text här, text här, text här, text här, text här, text här, text här, text här, text här, text här...
Kontakt eller support För reklamationsärende


Våra medarbetare
CHRISTIAN KUGELBERG

Entreprenadchef/affärsutvecklare - med erfarenhet från att driva byggföretag och uppstarten av elektrifierade motorcyklar på Cake. Med Christian som entreprenadchef och vår gedigna erfarenhet hanterar vi större installationsprojekt - både hos bostadsrättsföreningar och företag.


LAZIZ KHALMATOV

Logistikansvarig som hantera all logistik inklusive eftermarknad (reklamationsärenden, returer, reservdelar, m.m.). Ordning och reda, snabba leveranser och snabba svar till kunder som har problem med sin elbilsladdning.


KRISTOFER EKLUND

Bakgrund som civilingenjör inom farkostteknik, har jobbat flera år med produktutveckling samt senare även försäljning av tekniktunga kvalitetsprodukter. Kristofer brinner för att utveckla användarvänliga kvalitetsprodukter riktade mot elbilsförare. Har ni en teknisk fråga eller en produktidé tar han gärna emot detta via mail eller telefon.


PATRIK ARN WIRÉN

Jobbat med e-handel under en längre tid och utvecklar webshopen för bästa tänkbara användarvänlighet. Det skall vara enkelt att hitta utrustning som passar just ditt fordon och dina förutsättningar. Det skall även vara enkelt och kännas säkert att betala, samt få leverans av produkten på det sätt som passar dig som kund bäst.