Rätt produkt-garanti

Det kan vara svårt att välja rätt ladd-produkt till sin bil och för den ladd-infrastruktur man vanligtvis använder. Evconnect ger därför en garanti för att levererad produkt passar. För att garantin skall gälla behöver vi ha informationen om vilken bilmodell kunden har. Det går bra att ange reg. nummer alternativt märke, modell och årtal. Dett uppger du i kassan när du beställer din produkt.

Vidare gäller kompatibilitetsgarantin för mode 3 kablar (laddkablar) endast om elförsörjningssidan är utformad enligt Europeisk standard (IEC 62196-2 eller typ 2).

För mode 2 kablar (portabla laddare) krävs att kunden tydligt anger vilken typ av eluttag som finns tillgängligt på tilltänkt ladd ställe – utformning and ampere styrka. Om inget anges tar vi för givet att det är ett ”vanligt” uttag, s.k schuko, 220 V enfas och avsäkrat med 16A.

Evconnect granskar alla orders manuellt. Skulle det finnas osäkerheter om att beställd produkt passar kommer vi kontakta kunden för att reda ut alla oklarheter innan leverans.

Tips!
Du kan använda vår produktguide för att hitta rätt produkt för din bil och uttag.