Enkelt för besökare.
Ingen administration.
EasyPark och EVconnect.

Vare sig du redan har laddstationer eller funderar på att investera i en anläggning för dina besökare så kan vi hjälpa dig med en användarvänlig, administrationsfri och säker lösning för att debitera förbrukning av laddning och hämta hem din investering. Enkelt, smart och problemfritt med EasyPark och EVconnect.

Enkelt

Färger visar tydligt status för användaren. Grönt = ledigt ladduttag. Blått = Laddning pågår. Gult = Starta laddning med EasyPark.

Tydligt

Med hjälp av skyltar och stickers vi levererar framgår det tydligt vad som gäller för laddning av bilen.

Användarvänligt

Med EasyPark-appen som de flesta har i sin mobil startar besökaren enkelt och snabbt laddning av sin bil.

Vad säger våra kunder?

EVconnect installerade tio laddstationer så att våra gäster utan vår hjälp kan ladda med god hastighet med ett väldigt problemfritt upplägg. I princip alla gäster har EasyPark-appen installerad vilket är smidigt.

Utbetalningarna fungerar bra och det är lätt att anpassa priset efter hur elmarknaden har ser ut. Vi får tydlig statistik månadsvis på förbrukning och förtjänst och det är enkelt att kontrollera eventuella driftstörningar med appen.

Joakim Köping

Skogshem & Wijk

På våra laddstationer startar besökare laddning enkelt utan att behöva personalens hjälp. Appen för att starta laddning har de flesta redan på mobilen och den är enkel och tydlig att använda.

Allt sköter sig av sig själv och underlag för bokföring kommer smidigt digitalt till vår ekonomiavdelning.

Johan Karlsson

Bommersvik Konferens

Hur fungerar det?

Vi hjälper till att etablera rätt laddlösning hos er. Att erbjuda besökare och medarbetare möjlighet att ladda bilen har ett stort värde. Vi ser till att ni får en säker, smidig och användarvänlig anläggning med laddstationer som inte medför administrativt arbete för personal.

Uppstartsmöte

Ett möte hålls med representanter från oss och er. Det behöver inte vara mer formellt än att vi ringer vederbörande för en diskussion.

Platsbesök

Nästa milstolpe är att lösningen tekniskt specificeras efter behov och förutsättningar. Ett platsbesök kan vara nödvändigt.

Projektbeskrivning

Vi sammanställer en tydlig projektbeskrivning inklusive offert så att ni kan ta ställning och känna er trygga med förväntad leverans.

Installation

Om ni inte redan har laddstationer medför det att arbetet beställs och planeras i tid samt utförs av projektledare, tekniker och elektriker.

Driftsättning

Vi säkerhetstestar utrustning, konfigurerar och integrerar betallösning så att ni kan känna er trygga med anläggningen.

6

Uppföljning

Vi stämmer av hur det fungerar med anläggningen samt diskuterar om eventuella behov och önskemål.

Användarvänligt

Enkelt för besökare att starta laddning med EasyPark-appen till ett pris (SEK/kWh) som ni bestämmer. Tydliga skyltar och klistermärken hur det fungerar att ladda sin bil.

Ingen administration

Vi som Charge Point Operator sköter driften av anläggningen. Kundtjänst om besökare har frågor om laddning, övervakning och serviceavtal, samt utbetalning månadsvis med utförlig rapport och underlag för bokföring.

Är du intresserad?

Kontakta oss så har vi ett förutsättningslöst samtal.

08 - 48 00 14 60    Chatta

eller skicka ett mail.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.