Ladda enkelt på semesternLaddboxar

En 1-fas laddbox fyller de flestas laddbehov vid sommarhus utan att installationen blir dyr och onödigt komplex. Med ett enfas CEE uttag blir laddboxen även portabel. laddboxarna är godkända för grön teknik avdrag om du köper laddbox med installation.


Ladda på laddbox och laddstolpe

Om du är ute med laddhybriden på vägarna i sommar, ladda där du är och undvik stopp vid snabbladdare. Se till att alltid ha med dig en till laddhybriden optimal laddkabel.

Använd rabattkoden nedan i kassan för 10% rabatt på köp av en laddkabel.

PHEV-10

Ladda från hushållsuttag

Behöver du ladda din laddybrid från hushållsuttag? Ställ ner laddstyrkan med våra laddkablar för att inte överbelasta uttaget.

Använd rabattkoden nedan i kassan för 10% rabatt på köp av en laddkabel.

PHEV-10

Evconnect är den entreprenören i branschen som startade sin verksamhet först på den Svenska marknaden. Därmed har vi lång erfarenhet av vilken lösning som passar bäst till vilket fordon och fastighetens förutsättningar. Vi har ett tydligt fokus och det har alltid varit att främja och underlätta ägandet och nyttjandet av laddbara fordon. Vår kund är elbilsägaren. Målet är att denna skall få en användarvänlig, säker och snygg lösning till en rimlig kostnad.