undefined

Unik laddbox för fordon som laddar med hög effekt via en fas

Om Accelev laddbox

Accelev är en unik laddbox anpassad för fordon som laddar med hög effekt via en fas. För installation i egen fastighet där man vill ladda fort utan att behöva uppgradera sina huvudsäkringar. Lätt installerad då anslutning görs via CEE 3-fas kontakt. Ökar säkerheten och användarvänligheten då fordonet laddas hemma, eller på arbetsplatsen. Portabel konstruktion gör det möjligt att ta med till t.e.x. landställe.

Rekommenderas till

Vi rekommenderar Accelev laddbox speciellt för bilar som tar emot 32A laddström via 1 fas för att få ut en hög laddeffekt i hushållet utan att huvudsäkringar går.

BMW i3
I-PACE
IONIQ EV
Kia Soul EV
Kia e-Niro
Nissan Leaf
Tesla (USA)
VW e-Golf
Laddbox
Accelev 6 kW laddbox typ 2

Accelev 6 kW - typ 2

12 390 kr - 24 390 kr
Unik laddbox anpassad för fordon som laddar med hög effekt via en fas. Exempelvis Kia e-Niro, BMW i3, Nissan Leaf (2018) eller Hyundai Ioniq. För installation i egen fastighet där
läs mer
Accelev 6 kW laddbox typ 1

Accelev 6 kW - typ 1

15 990 kr - 16 990 kr
Unik laddbox anpassad för fordon som laddar med hög effekt via en fas. Exempelvis Nissan Leaf (innan 2018), Kia Soul, Mitsubishi Outlander eller US Tesla. För installation i egen fastighet
läs mer
Installation av laddbox

Vi kan hjälpa till med rådgivning om hur man på bästa sätt placerar sin laddbox utifrån de förutsättningar man har hemma. Våra behöriga elektriker kan hjälpa till med installation våra laddboxar. Vi ser till att placeringen av laddaren blir optimal för en bekymmersfri användning. Allt sker givetvis i dialog med dig.

Installation laddbox av behörig elektriker

Installation laddbox

6 490 kr - 6 990 kr
OBS! Laddbox ingår inte. Du köper till en laddbox från vår shop. Grundförutsättningar: Du äger bostaden/byggnaden där laddboxen kommer att installeras. Alternativt har du ett godkännande från fastighetsägaren. Fastigheten där laddboxen ska installeras är korrekt ansluten till elnätet med tre faser och minst 20 A i huvudsäkring. I standardinstallationen ingår upp till 10 meters kabeldragning mellan elcentralen och laddboxens placering. Standardinstallationen inkluderar och förutsätter: Köparens el-central har plats och kapacitet för en personskyddsbrytare. Installatörens körsträcka inte överstiger 50 km.
läs mer